Activiteiten Giethoorn

activiteiten giethoorn Bent u op zoek naar activiteiten Giethoorn alle mogelijkheden die u heeft voor Dagje creatief Giethoorn? Bent u op zoek naar leuke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden? Wilt u met uw vrienden, collega’s of de hele familie genieten van een arrangement Giethoorn en zo de tijd van uw leven hebben? Dan bent u op zoek naar Atelier Glasvlinder!

Giethoorn: Arrangement

Glasvlinder is uw partner in het verzorgen van een leuke activiteiten in Giethoorn! Hierdoor is het mogelijk om een ieder op een leuke manier kennis te laten maken met Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Giethoorn is bekend om zijn grachten, bruggetjes en prachtig natuurgebied, welke het waard is om door middel van een rondvaart Giethoorn te ontdekken. Kies voor één van de leuke arrangementen die Glasvlinder u te bieden heeft en geniet van een heerlijk verzorgd dagje uit Giethoorn.

Rondvaarten en andere activiteiten Giethoorn

Bijvoorbeeld een leuk dagje uit kunt u helemaal zelf invullen. Zo heeft Glasvlinder u creatief dagje Giethoorn te bieden waar u uit kunt kiezen. Wilt u een rondvaart Giethoorn boeken en daarna gezellig lunchen ? Dat kan! Wilt u creatief bezig zijn en combi schilderij  maken? Ook dat kan! Glaskralen branden, fietsen of steppen en vervolgens heerlijk Dineren ? U bent welkom!

Uw eigen creatief dagje Giethoorn

Wilt u zelf op een leuke en bijzondere manier Het Venetië van het Noorden ontdekken in een  fluisterboot en zo een leuk dagje uit Giethoorn beleven met een gezelschap met dezelfde of verschillende leeftijden? Bekijk vandaag nog de website van Atelier Glasvlinder voor uw arrangement Giethoorn!

Contact

Glasvlinder
Beulakerweg 96A
8355 AL
Giethoorn
Tel.  0653734280
E-mail: info@glasvlinder.nl

[contact-form-7 id=”1369″ title=”Contactformulier”]

Anderen bekeken ook: Glaskralen branden Giethoorn, Eten in Giethoorn.
Likes voor Glasvlinderart op Facebook: zijn zeer welkom.