Arrangement Giethoorn

Glasvlinder in Giethoorn

Op zoek naar een arrangement in Giethoorn voor een gezellig dagje uit? Dan bent u bij Glasvlinder aan het goede adres. In ons Atelier in Giethoorn maken wij zelf sieraden van glas en edelstenen. Wij bieden u de mogelijkheid om een eigen unieke sieraad te maken in één van onze workshops. Om uw creatieve dagje in Giethoorn compleet te maken, bieden wij deze workshops aan in diverse arrangementen. Bekijk de website voor meer informatie.

glaskraal branden diverse edelstenen

Een arrangement voor een creatief dagje uit in Giethoorn

Vindt u het leuk om eens iets anders te doen en houdt u van creatief bezig zijn? En wilt u graag een lekker dagje uit met alles erop en eraan? Dan is een arrangement in Giethoorn van Glasvlinder echt iets voor u. Wij bieden diverse arrangementen aan waarbij u creatief te werk gaat in combinatie met een bezoek aan het mooie dorp Giethoorn. Onder het genot van een kopje koffie of thee leert u alles over het branden van glas en edelstenen. Na dit fijne dagarrangement in Giethoorn gaat u naar huis met een eigen gemaakt uniek aandenken of speciaal cadeau.

Arrangementen in Giethoorn

Wilt u graag een gezellig dagje uit naar Giethoorn en wilt u dit graag combineren met een creatieve activiteit? Glasvlinder biedt u verschillende arrangementen aan met diverse workshops. Onze arrangementen zijn voor minimaal 4 personen. Kies voor ons dagarrangement in Giethoorn voor een creatieve workshop inclusief lunch en rondvaart. Wij bieden u verschillende arrangementen aan. Ons dagarrangement is altijd inclusief koffie en thee, uitleg over de veiligheid en glaskralen branden/maken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld een high tea of om van uw kralen ook echt een sieraad te maken. Bekijk onze website voor de programma’s van onze arrangementen in Giethoorn. Voor een creatief dagje Giethoorn bent u welkom bij Glasvlinder.
[contact-form-7 id=”4684″ title=”Contact form SEO”]

Likes voor Glasvlinderart op Facebook: zijn zeer welkom.