Dagje Giethoorn

Atelier Glasvlinder in Giethoorn

Wilt u een dagje Giethoorn? Dan bent u van harte welkom in ons atelier waar wij zelf sieraden maken van glas en edelstenen. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar handgemaakte sieraden van glas en edelstenen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een eigen unieke sieraad te maken. In ons Atelier verkopen wij onze gemaakte sieraden, losse glaskralen, edelstenen, schilderijen en tassen. Voor een creatief dagje Giethoorn bent u bij ons welkom voor diverse workshops en arrangementen. Bekijk voor meer informatie onze website.

Een creatief dagje uit in Giethoorn – Dagje Giethoorn

Bij Glasvlinder kan iedereen terecht die het leuk vindt om eens iets anders te doen. Houdt u van creatief bezig zijn en wilt u graag met uw eigen kralen naar huis gaan? Dan zijn onze activiteiten in Giethoorn echt iets voor u. Wij bieden diverse mogelijkheden in combinatie met een bezoekje aan het mooie dorp Giethoorn. Kom gezellig met vriendinnen, zussen, collega’s of buren en neem na dit fijne dagje Giethoorn een leuk aandenken of speciaal cadeau mee naar huis.

Dagje Giethoorn Dagje Giethoorn Dagje Giethoorn

Workshops en arrangementen

Wilt u graag uw dagje Giethoorn combineren met een creatieve workshop? Dat kan bij Glasvlinder. Naast deze workshops bieden wij u verschillende activiteiten aan in Giethoorn. De workshops die wij aanbieden, duren ongeveer 1,5 uur en zijn voor minimaal 2 personen.Glasvlinder biedt u een drietal workshops aan:

  • Workshop glaskralen branden: Ongeveer 6 glaskralen branden, inclusief uitleg over het branden en de veiligheid en koffie of thee;
  • Sieraden op pimpen: Het pimpen van oude sieraden met bestaande of nieuwe materialen, inclusief koffie en thee;
  • Pouring: In de workshop geven wij een basis workshop pouring . Het gieten van verf in diverse kleuren. Inclusief koffie en thee.

Om uw creatieve dagje Giethoorn compleet te maken, bieden wij diverse arrangementen aan. Wilt u graag lunchen in Giethoorn of uw arrangement uitbreiden met een rondvaart? Dat kan bij Glasvlinder. In onze arrangement bieden wij u een workshops glaskralen branden, maken en eventueel een sieraad maken van uw kralen. U krijgt koffie of thee en uitleg over de veiligheid. U kunt u arrangement in Giethoorn uitbreiden met verschillende activiteiten zoals lunchen, een high tea of een rondvaart. Kijk voor een compleet overzicht van al onze arrangementen en prijzen op onze site. Glasvlinder, voor een creatief dagje Giethoorn.

[contact-form-7 id=”4684″ title=”Contact form SEO”]