Dagje uit Giethoorn

 

glaskralen - giethoornBent u op zoek naar alle mogelijkheden die u heeft voor een leuk dagje uit Giethoorn? Bent u op zoek naar leuke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden? Wilt u met uw vrienden, collega’s of de hele familie genieten van een arrangement Giethoorn en zo de tijd van uw leven hebben? Dan bent u op zoek naar Atelier Glasvlinder!

Dagje uit Giethoorn: Arrangement

Atelier Glasvlinder is uw partner in het verzorgen van een leuk dagje uit in Giethoorn v! Hierdoor is het mogelijk om een ieder op een leuke manier kennis te laten maken met Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Giethoorn is bekend om zijn grachten, bruggetjes en prachtig natuurgebied, welke het waard is om door middel van een rondvaart Giethoorn te ontdekken. Kies voor één van de leuke arrangementen die Atelier Glasvlinder u te bieden heeft en geniet van een heerlijk verzorgd dagje uit Giethoorn.

Rondvaarten en andere mogelijkheden voor dagje uit Giethoorn

Een leuk dagje uit Giethoorn kunt u helemaal zelf invullen. Zo heeft Atelier Glasvlinder u diverse arrangementen Giethoorn te bieden waar u uit kunt kiezen. Wilt u een rondvaart Giethoorn boeken en daarna gezellig lunchen? Dat kan! Wilt u creatief bezig zijn en comibi schilderij maken? Ook dat kan! Glaskralen branden, fietsen of steppen en vervolgens heerlijk dineren? U bent welkom!

Uw eigen dagje uit Giethoorn

Wilt u zelf op een leuke en bijzondere manier Het Venetië van het Noorden ontdekken in een rondvaart en zo een leuk dagje uit Giethoorn beleven met een gezelschap met dezelfde of verschillende leeftijden? Bekijk vandaag nog de website van Glasvlinder voor uw arrangement Giethoorn!

Contact

Glasvlinder
Beulakerweg 96A
8355 AL
Giethoorn
Tel. . 0653734280
E-mail: info@glasvlinder.nl

[contact-form-7 id=”4684″ title=”Contact form SEO”]