Giethoorn rondvaart

Giethoorn rondvaartBent u op zoek naar alle mogelijkheden voor een Giethoorn rondvaart? Bent u op zoek naar leuke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden? Wilt u met uw vrienden, collega’s of de hele familie genieten van een arrangement Giethoorn en zo de tijd van uw leven hebben? Dan bent u op zoek naar Atelier Glasvlinder!

Giethoorn rondvaart: Arrangement

Atelier Glasvlinder is uw partner die in Giethoorn een dagje uit verzorgd voor u ! Hierdoor is het mogelijk om een ieder op een leuke manier kennis te laten maken met Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Giethoorn is bekend om zijn grachten, bruggetjes en prachtig natuurgebied, welke het waard is om door middel van een boottocht Giethoorn te ontdekken. Kies voor één van de leuke arrangementen die Atelier Glasvlinder u te bieden heeft en geniet van een heerlijk verzorgd dagje uit Giethoorn.

Giethoorn volop mogelijkheden voor een dagje uit

In Giethoorn een rondvaart maken wordt gedaan door mensen uit heel Nederland. Waar kun je dit het best doen? Atelier Glasvlinder heeft diverse arrangementen te bieden om uit te kiezen. Wilt u een rondvaart in Giethoorn boeken en daarna gezellig lunchen? Dat kan! Wilt u creatief bezig zijn en een glaskralen maken? Ook dat kan! Glaskralen branden, fietsen of steppen en vervolgens heerlijk dineren? U bent welkom!

Uw eigen Giethoorn rondvaart

Wilt u zelf op een leuke en bijzondere manier Het Venetië van het Noorden ontdekken d.m.v. een boottocht? Bekijk vandaag nog de website van Glasvlinder voor alle informatie over uw arrangement!

Contact

Glasvlinder
Beulakerweg 96 A
8355 AL
Giethoorn
Tel.
E-mail: info@glasvlinder.nl

[contact-form-7 id=”4684″ title=”Contact form SEO”]

Likes voor Glasvlinderart op Facebook: zijn zeer welkom.