Glaskralen branden

Glaskralen branden bij Atelier Glasvlinder in Giethoorn

Wilt u een dagje Giethoorn? Dan bent u van harte welkom in ons atelier waar wij zelf sieraden maken van glas en edelstenen. Daarnaast bieden wij ook workshops graskralen maken aan. Hier beginnen we met een basis workshop waarin het de bedoeling is kennis te maken met glaskralen branden. En ga je naar huis met eigengemaakte sieraden of kralen.

De duur van de workshop glaskralen branden hangt af van het aantal personen. Voor de veiligheid draag je tijdens het maken van glaskralen een didymiumbril en is het raadzaam geen brandbare kleding te dragen.

Een creatief dagje uit in Giethoorn

Bij Glasvlinder kan iedereen terecht die het leuk vindt om eens iets anders te doen. Houdt u van creatief bezig zijn en wilt u graag met uw eigen kralen naar huis gaan? Dan zijn onze activiteiten in Giethoorn echt iets voor u. Wij bieden diverse mogelijkheden in combinatie met een bezoekje aan het mooie dorp Giethoorn. Kom gezellig met vriendinnen, zussen, collega’s of buren en neem na dit fijne dagje Giethoorn een leuk aandenken of speciaal cadeau mee naar huis.

glaskralen branden Basis workshop € 65,00 p.p.
Bekijk ook onze andere arrangementen
[contact-form-7 id=”9561″ title=”Contact”]

Onze workshops en arrangementen

Wilt u graag uw dagje Giethoorn combineren met een creatieve workshop? Dat kan bij Glasvlinder. Naast deze workshops bieden wij u verschillende activiteiten aan in Giethoorn. De workshops die wij aanbieden, duren ongeveer 1,5 uur en zijn voor minimaal 2 personen.Glasvlinder biedt u een drietal workshops aan:

  • Workshop glaskralen branden: Ongeveer 6 glaskralen branden, inclusief uitleg over het branden en de veiligheid en koffie of thee;
  • Sieraden op pimpen: Het pimpen van oude sieraden met bestaande of nieuwe materialen, inclusief koffie en thee.
  • In de workshop geven wij een basis workshop glaskralen maken. U kunt verschillende dingen maken zoals een sleutelhanger, armband of meubelknopje. Inclusief koffie en thee.