Rondvaart Giethoorn

rondvaart giethoornBent u op zoek naar alle mogelijkheden voor een rondvaart Giethoorn? Bent u op zoek naar leuke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden? Wilt u met uw vrienden, collega’s of de hele familie genieten van een arrangement Giethoorn en zo de tijd van uw leven hebben? Dan bent u op zoek naar
Atelier Glasvlinder!

Arrangement – Giethoorn

Atelier Glasvlinder is uw partner die in rondvaart in Giethoorn verzorgd voor u en al uw mede toeristen! Hierdoor is het mogelijk om een ieder op een leuke manier kennis te laten maken met Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Giethoorn is bekend om zijn grachten, bruggetjes en prachtig natuurgebied, welke het waard is om door middel van een rondvaart te ontdekken. Kies voor één van de leuke arrangementen die Atelier Glasvlinder u te bieden heeft en geniet van een heerlijk verzorgd dagje uit Giethoorn.

Rondvaart Giethoorn en andere mogelijkheden voor een dagje uit

Een rondvaart Giethoorn maken wordt gedaan door mensen uit heel Nederland. Waar kunt u dit het best doen? Atelier Glasvlinder heeft diverse arrangementen te bieden om uit te kiezen. Wilt u een rondvaart in boeken en daarna gezellig lunchen? Dat kan! Wilt u creatief bezig zijn en combi schilderij maken? Ook dat kan! Glaskralen branden, fietsen of steppen en vervolgens heerlijk dineren? U bent welkom!

Uw eigen creatief – uitje ?

Wilt u zelf op een leuke en bijzondere manier Het Venetië van het Noorden ontdekken ? Bekijk vandaag nog de website van Glasvlinder voor alle informatie over uw arrangement!

Contact

Glasvlinder
Beulakkerweg 96A
8355 AL
Giethoorn
Tel. . 0653734280
E-mail: info@glaslvinder.nl

[contact-form-7 id=”4684″ title=”Contact form SEO”]

Likes voor Glasvlinderart op Facebook: zijn welkom