Varen in Giethoorn

 

IMG_3043.jpgBent u op zoek naar alle mogelijkheden om te varen in Giethoorn? Bent u op zoek naar leuke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden? Wilt u met uw vrienden, collega’s of de hele familie genieten van een arrangement Giethoorn en zo de tijd van uw leven hebben? Dan bent u op zoek naar Atelier Glasvlinder!

Varen in Giethoorn: Arrangement

Atelier Glasvlinder is uw partner in het verzorgen van een leuk dagje uit wanneer je wilt varen in Giethoorn ! Hierdoor is het mogelijk om een ieder op een leuke manier kennis te laten maken met Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Giethoorn is bekend om zijn grachten, bruggetjes en prachtig natuurgebied, welke het waard is om door middel van een rondvaart Giethoorn te ontdekken. Kies voor één van de leuke arrangementen die Atelier Glasvlinder u te bieden heeft en geniet van een heerlijk verzorgd dagje uit Giethoorn.

Alle mogelijkheden om te varen in Giethoorn

Een leuk dagje uit Giethoorn kunt u helemaal zelf invullen. Zo heeft Atelier Glasvlinder u diverse arrangementen Giethoorn te bieden waar u uit kunt kiezen. Wilt u een rondvaart Giethoorn boeken en daarna gezellig aan de lunchen? Dat kan! Wilt u creatief bezig zijn en combi schilderij maken? Ook dat kan! Glaskralen branden, fietsen of steppen en vervolgens heerlijk dineren? U bent welkom!

Een dagje varen met een fluisterboot in Giethoorn

Wilt u zelf op een leuke en bijzondere manier Het Venetië van het Noorden ontdekken in een van onze fluisterboten en zo een leuk dagje varen in Giethoorn met gezelschap van dezelfde of verschillende leeftijden? Bekijk vandaag nog de website van Glasvlinder voor uw arrangement in Giethoorn!

Contact

Glasvlinder
Beulakerweg 96 A
8355 AL
Giethoorn
Tel. . 0653734280
E-mail: info@Glasvlinder.nl

Anderen bekeken ook:  Bedrijfsuitje Giethoorn, Eten in Giethoorn,  en Restaurant Giethoorn

[contact-form-7 id=”4684″ title=”Contact form SEO”]